Käytiin teukan kanssa aamutuimaan isojen koirien treeneissä Aholaidassa. Ekaa kertaa teukka oksensi autossa matkalla... se joutui odottelemaan autossa sen aikaa kun mä aamusta kävin töissä ennen kentälle menoa, mutta sen ajan tuo näytti vetävän sikeitä. Ihan hyvä sen on tottua autossa olemaan kun jonkun verran sitä tulen kuitenkin töissä kuskaamaan mukana.

Kentällä se sitten oli oikein terhakkana ja teki tuttavuutta myös Sade nahkan kanssa. Hienosti se mennä vipelsi ja loittoni taas uusien tuoksujen perässä melkein kävelytiellä pyörien ja rollaattorien sekaan ennen kuin ehdin nappaamaan sen syliin.

Syöttelin aamuruuan kentällä ja hyvin maistui. Sillä taisikin olla ihan suunnaton nälkä kun olenhan yleensä antanut ruuan jo siinä kahdeksan aikaan. Leikkiin se ei nyt innostunut kun tuo syöminen olisi ollut se tärkein juttu.

Sitten ruuan päälle vähän tutustuttiin kenttään käppäilemällä sitä ympäri ja vähän yritin juoksuttaakin pentua kun se tuntui syödessä palelevan kovasti.

Illalla käytiin vielä pikkulenkki lähimetsässä ja täällä se sai oikein spurtin päälle ja teki pari kunniakierrosta mun ympäri kun menin erään puun juurelle piiloon. Se selvästi nauttii metsässä touhuilusta, mutta kukapa koira nyt ei Hymy.

Väkisin vähän hiljenee mun kontaktiharjoitukset  yms. touhuaminen nyt kun työt taas alkoi, mutta yritän pitää koiraa mukana töissä muutamina päivinä kun muuten myös tuo sosiaalistaminen jää tosi vähiin. Toisaalta hyvähän koiran on tottua olemaan yksinkin eikä teukka ole kyllä tähän mennessä ainakaan jäänyt itkemään kun lähden ja tullessakin se herää tuolta omasta punkastaan ihan tyytyväisenä. Voihan nää tietty vielä muuttua , mutta toivotaan että ei.