Mentiin Annan kanssa aholaitaan aamusella. Ennen sitä mä kävin Teukan kanssa pienen lenkin Lutakossa niin, että käveltiin ensin sataman puoleisen putkisillan läpi ja ritilärappusia alas juna-aseman välistä ja siitä ylös Paviljongin kävelysiltaa. Teukka empi vähän aikaa ritilärappusia, mutta pienellä namihoukuttimella se tuli alas helposti enempää empimättä.

Teukka tykkäisi jokaisesta vastaan tulijasta, joten otin sitten namin kanssa ohituksia ja jopa edessä istumista pienen hetken tuolla sillalla. Ai että se on kyllä reipas ja kuuntelevainen pentu. Se ois jopa leikkiny mun kanssa siellä putkessa jos oisin vähän innostanut enemmän, mutta meillä oli vähän kiire jo kentälle. Kävellessä  se ottaa monesti katsekontaktia muhun ja välillä pysähdyttiinkin sitten vain lelluttelemaan (eli rapsuttelemaan ja silittelemään). Varmaan kaikki "normaalipennut" ovat yhtä reippaita, mutta mulle tämä on niin uutta, että jaksan aina päivitellä sitä.

Kentällä sitten otettiin seuraamispätkää imuuttamalla. Tehtiin kaarroksia oikealle ja vasemmalle. Tässä pitää nyt muistaa pitää itsensä ojennuksessa, katse eteenpäin ja käsi kiinni housun saumassa. Nätisti teukku tulee namin perässä, eikä turhia pompi.

Laitoin koiran välistä autoon, kun Anna treenasi ja sen jälkeen otin vielä leikkimistä patukalla. Nyt se leikkikin ihan hienosti, mutta ei vielä sellaisella raivolla kuin kotona. Heittelin vielä palloa pari kertaa ja lopuksi Anna kokeili kahden pallon kanssa. Täytyypi ostaa toinen samanlainen pallo. Tuota leikkiä me ollaan periaatteessa tehty nakilla ja kävyillä ja kyllä teukku siitä tykkääkin kovasti.