Tiistaiset agitreenit. Nyt ollaan oltu viikko ilman pameja ja sen kyllä huomasi. Koirassa oli pitkästä aikaa virtaa eikä se möllöttänyt pää maassa niin kuin pari aiempaa kertaa. Nyt vasta huomaa miten paljon lääkkeillä on ollutkin vaikutusta. Arjessa se ei näy niin selvästi.

Meillä oli taas monta eri rataa harjoitteluna. Ohjauksessa oli hyppy putki hyppy kierto hyppy, putki ja ohjaus oikealle esteelle. Teukka imi hienosti putkeen kun pari viimeistä kertaa vaikeuksia on ollut juuri niissä. Kierrotkin se teki, mut mä vaan myöhästyin. Tästä kuitenkin selvittiin ihan ok. Ongelmia on vaan paikalla pysymisessä. Mä en oli opettanut sille koskaan odota käskyä. Odottamista siis pitäisi vahvistaa.

Omatoimiharjoitteluna oli hyppysarja: hyppy, pituus, rengas ja hyppy. Tässäkin meni hyvin, mut kierti renkaan. Ei siis hypännyt mistään väärästä välistä vaan puhtaasti kiersi koko esteen. Sitten kun otin erikseen renkaan, niin ei ollut mitään ongelmia mennä itse rankaasta. Jouduimme tekemään niin monta toistoa, että en ottanut enää koko sarjaa.

SItten oli tosi vaikea hyppysarja, jossa harjoiteltiin esteen kiertoa.   Yhdellä esteellä tämä vielä onnistui, mutta sitten tulikin meidän vuoro mennä ohjaukseen, joten tämä harjoitus jäi tyngäksi.

pujottelua yritin ohjata siltä vaikeammalta puolelta, mutta teukalla oli niin hirveästi energiaa (tämä oli siis eka harjoite mikä tehtiin), ettei siitä tullut yhtään mitään. Mä olen tosi huono noissa kepeissä. Me varmaan tarvittais ne ohjurit..