Mentii aamupäivästä aholaitaan Annan kanssa. Ensin näytettiin Annalle mitä osataan elikkäs tuota sivulle tuloa ja pientä imuutusta jo seurantaan. Sitten heiteltiin nakkia tas molempiin suuntiin ja yritin samaa kuin eilen, että viimeisen nakin jälkeen tempaisen narupallon, mutta teukka jäi vain etsimään nakkeja maasta. No lopuksi se sitten vähän innostui kun juoksin pallo kädessä miten sattuu.

Pienen tauon jälkeen otettiin sitten sitä luoksetuloa ja nyt teukka ei ollut oikeastaan moksiskaan kun anna piti sitä kiinni ja mä menin kauemmas. No anna saattaa olla jo sen verran tuttu, että sen luokse on ihan jees jäädä. Luoksetulot olivat tosi reippaita ja vauhdikkaita ja teukka tulee vielä perusasentoon eteen. Tämän jälkeen otin vähän rajumpaa leikkimistä ja pikkaisen "tökin" kylkiin no nythän se sitten innostuikin ihan kivasti. Harjoitusta kyllä tarvitaan vielä ja ajoitus pitää saada kohdalleen. Ei kovassa nälässä leikittämistä, sillä silloin ei ole muuta mielessä kuin nakit, eikä heti namitreenin perään.

Vielä pikku tauko ja sen jälkeen opeteltiin annan avustuksella läppäisyalustaa. Nopeasti se hokasi, että palkka tippuu kun koskee alustaa. Tämä oli hauskaa ja otetaan siis harjoitteluun mukaan. On se kyllä hyvä kun on mukana aina välillä tsekkaamassa joku osaavampi ja kokeneempi kun itse olen vielä niin vihreä.