Otin Annan vinkistä vaariin ja jätän seuruutukset nyt vähemmälle ja panostan nyt näihin muihin temppuihin.

Otettiin heti aamusesta (kylläkin heti ruuan päälle, millä ei kyllä tuntunut olevan mitään merkitystä :)), tuokio tottisteluja sisällä.

Aloitin noudon tiivistämisestä ja tämä meni ihan nappiin. Kerran tiputti kapulan, mutta aloinkin sitten vetää sitä vähän vastaan ja tästähän teukka tykkää, mutta vedin sen verran rauhallisesti, että homma ei mennyt ihan leikin puolelle.  Toistin varmaan neljä-viisi kertaa.

Sivulle tuloja ja nämäkin oikein mallikkaita. Taisi taas kerran kokeilla maahan menoa, mutta muuten aina sivulle. Pari kertaa koira ennakoi enkä näistä palkannut, joten heti teukka hokasi alkaa odottaa käskyä ja otti kontaktin. Ihana ihana.

Maassa oloa. Mahduin ottamaan vain kolme askelta taaske ja seisoskelin siellä ehkä viisi sekunttia.Hyvin pysyy. Näitä muutama.

Sitten maahan menoja liikkeestä. Käveleskelin olohuoneessa sinne tänne ja siitä maahan käskyjä. Tässä teukka aluksi tarjosi istumista sivulle tuloa ja ties mitä muita kevätjuhlaliikkeitä. Se yritti mennä myös maahan, mutta ihmetteli kun mä en pysähtynyt, niin ei sitten mennytkään.  AIkani tahkottuani sitten hokasi ja innostui kovin ja meni maahan vauhdilla. Selvästi teukka tykkäsi tästä uudesta harjoituksesta =)