Eli sisäharjoitukset jatkuu. Ensin pitoa ja nyt sain koiran tiivistämäänkin joskin kapula meinasi tippua suusta, mutta ihan kuin teukalla olisi välähtänyt lamppu päässä, että ainiin tätähän se tarkoitti :) Tehtiinköhän kolme toistoa

Sitten taas sivulle ja kapulan vieritys metrin päähän. Ja taas teukka lähtee innoissaan ja alkaa leikkimään kapulalla. Se siis kaluaa sitä etutassut maassa ja pylly ylhäällä ja välillä tökkii sitä tassuillaan. Se ei vaan nyt hiffaa ottaa siitä keskeltä. Kuitenkin tuon kapulan tuonti minulle on kivaa eli se ei yritä mitenkään vältellä sitä.

Mietinkin, että jospa siirtäisin tämän harjoituksen ulos ja kun saan kapulaan vauhtia ja matkaa, niin josko se sitten hokaisis. Sehän kuitenkin tuo kaikki lelut ja kepit yms jutut mulle heti kun pyydän.

Näitä temppuja on nyt hyvä testailla kun ei ole niin kovaa pelkoa, että nouto tulisi opetettua jotenkin väärin ja menisi sitten kisoissa nollille. Nyt on hyvä kokeilla miten ei sitten kannata tehdä kun joskus todella pääsee kisoihin :)

Lopuksi otettiin vielä tätä seuraamisesta istumista ja nyt jouduin muistuttamaan monta kertaa että nimenomaan istutaan eikä mennä maahan.

Nyt kun on kolmena päivänä treenattu putkeen samoja juttuja, niin on varmaan hyvä pitää pieni paussi ja antaa teukan pikkuaivojen jäädä raksuttelemaan. Olen huomannut, että                mitä vähemmän treenaa sen paremmin menee :) no ei ihan, mutta vaihtelu virkistää joka tapauksessa.