Kotipihalla treenaten. Päätin, että nyt ei hinkata vaan tehdään mukavasti ja jätetään harjoitukset kun menee tosi hyvin.

Aloitin kuitenkin tarttumalla heti tuohon seuraamiseen ja palkkasin heti jo yhden askeleen jälkeen iloiseti kehuen ja runsain nakein. Tässä ei ollut nyt tietoakaan laamailuista tai katseen alas painamisesta. Teukka jopa haastoi haukkumalla. Otin sitten pari askelta, mutta jätin seuraamisen nyt tähän hyvään vireeseen.

Istumisen kestoa pitkästä aikaa. Otin taakse päin askeleita suoraan 10 ja hyvin pysyi. Kolme toistoa eikä elettäkään liikkeelle lähtemisestä. Saman tien perään maassa olon kestoa, missä ongelmana oli nyt tuo maahan meno heti istumisen jälkeen. Eli koira istui vaikka kuinka korostin maan käskyä. No menihän se lopulta ja tässä otin sitten taakse päin viittä askelta. Pysyi hyvin kunnes tein yhden kerran liikaa eli sen neljännen taakse menon... piru kun ei voi lopettaa ajoissa. Tein sitten loppuun vielä yhden maassa olon ottaen taakse päin askeleita kolme ja tuosta sitten vapautus.

Noudon pitoa nyt leikkien kapulalla ja kylläpä muuten pitikin! Ensin vedin kapulasta reilusti ja tästähän teukka riemastui ja yritti jaloillaan lukita mua paikoilleen samalla vetäen kapulasta, Sitten nopeasti pari askelta taakse päin ja tänne käsky. Tuli kapula suussa ja piti kunnes annoin luvan irrottaa. Ei kaluamista ja ote oli varma. Lopetettiin heti parin toiston jälkeen.

Lähdin vielä ihan vähän viilaamaan eli seuraamisesta maahan menoa ja tässähän pitää ottaa pari seuraamisaskelta ennen maan käskyä. Tässä sitten tulikin jo katseen alas vetoa, mutta sain lopppuun hyvän kontaktin ja maahan menon, joten vapautin tästä heti kehuen valtaisasti.

Lopuksi vielä patukoilla leikkiä.

Olipas kiva treeni =)