Neljä päivää takana korvien hoitoa ja nyt vaikutus alkaa pikkuhiljaa näkyä. Enää ei rapsuttele korvia kauheasti ja tänään ne olivat jo ihan normaalisti pystyssä eikä lerpattanut sivulla kuin apupyörät. Väsynyt ja alakuloinen se on kuitenkin edelleen, mutta ehkä jo vähän pirteämpi kuin pari päivää sitten.

Pari pikkutreeniä ollaan otettu, mutta en viitsi tehdä mitään ihmeellistä kun selvästi jopa tuuli ottaa korviin ja välillä teukka piti päätään ihan kenollaan.

Eilen otettiin sivullla oloa ja muutama eteen istuminen sekä nakin heittoa pari kertaa.

Tänään otin taas naksulla noudon alkeita ja pieni tauko näkyy selvästi oppimisen edistymisenä. Edelleenkään teukka ei ota kapulaa suuhunsa, mutta avaa reippaasti suun kapulan nähdessään. Auttaiskohan leuan alta tukeminen ymmärtämistä, että mistä on kyse... Otettiin myös istumista ja siinä kestoa oli enimmillään 7 s. Kyllähän tuota tulee harjoiteltua joka päivä ruokakupin kanssa. Pihalla otin myös näyttelyseisottamista eilisen näyttelyreissun innoittamana (kävin siis ilman teukkaa tutustumassa avustajatytön roolissa näytteilleasettajan maailmaan). Ihmeellistä, että kun laitoin teukalle näyttelyhihnan ja pidin namua vähän kauempana niin koira seisoi patsaana paikallaan... häh? Kuka sille on tuon opettanut?? En ainakaan minä Hymy.  Se ei hyppinyt, ei istunut eikä tehnyt muutenkaan mitään muuta kuin tuijotti namia jähmettyneenä paikalleen kuin kokeneempikin näyttelysesse. Valitsin varta vasten kissan kuivanappuloita, jotta intoa ei olisi ihan niin paljon kuin nakin perään. Tää tais olla vain aloittelijan tuuria Hymy.

Sitten ihan toiseen asiaan. Olen jo vähän aikaa ihmetellyt, että miten noin pienestä pennusta voi jo lähteä karvaa ihan kauheasti. Teukka myös haisee ja turkki on jokseenkin eloton ja harmaa. Tämän tajusin paremmin vasta oikeastaan kun näin ER:n koirat näyttelyssä ja ne kiilsivät ihan mahdottomasti.

Olen kyllä pessyt teukan noin kuukausi sitten. Ja pari kuukautta sitten sekin kiilteli vielä ihan loistavasti. Voiko siis olla, että hiivaa olisi koko kehossa sen verran, että se pukkaa ihosta läpi vai mistä on kyse. Voisiko se jo nyt vaihtaa pentukarvaa..? Maha ei oireile eikä mitään valtavia kutiamiskohtauksiakaan ole ollut. Kyllähän se vähän itseään rapsuttelee, mutta ei se minusta vielä ole mitään huolestuttavaa. Voisiko sitten olla, että se on herkistynyt sen nappulalle. Tähän asti on siis vedetty RC:tä... Kokeilemalla se selviäisi, mutta täytyy nyt katsoa tuo korvatulehduskuuri ensin loppuun.