Oltiin Annan kanssa hirveässä tuulessa ja sateessa. Ei voi moittia meitä motivaation puutteesta Silmänisku.

Aloitin namin heitoilla ja pysäytyksillä. Ne meni vauhdikkaasti. Joskin musta tuntuu, että tuo pysäyttäminen vie vähän intoa juosta. Pysäytyksen jälkeen lähtee hitaammin uudestaan namin perään ihan kuin odottaen, että mä pysäytän... Tai sitten se on vaan vielä pennnun motoriikan kehittymättömyyttä eli ei pysy kroppa mukana vielä.

Sitten yritettiin vähän leikkiä ja taas menin näyttämään Annalle tuota noutoa ja jälleen sama juttu. Joten jos nyt vihdoin ymmärtäisin jättää vähemmälle. Leikkiminenkään ei innostanut, vaikka esim Hannan treeneissä se on leikkinyt aina ja kotona retuuttaa ihan kaikkea.

Yksi vauhdikas luoksetulo, niin että Anna piti kiinni. Tämä meni loistavasti. Käskynä HEP, jota olen käyttänyt myös eteen istumisessa läheltä.

Seuraamista voitais jo pikkuhiljaa ottaa ohjemistoon kun sivulla olo on jo varmaa. Täytyypä lukaista vähän Salmen kirjaa ja muistella miten siinä edetä.

Teukka oli Annan mielestä hieman lihonnut sitten viime näkemän ja olen mä sitä itsekkin katsellut ja tunnustellut, että vähän vois paremmin ne kylkiluut tuntua. En ole vielä uskaltanut pidempiä lenkkejä koiran kanssa tehdä kun se temuaa jo pihallakin niin paljon Sennin kanssa, mutta nyt kun 4kk tulee täyteen niin eiköhän se voi jo lähteä pidemmillekin lenkeille.