Omassa pihassa muutama harjoite.

Ekaksi seuraamista. Otin pari pidempää pätkää ja täyskäännöksiä ja sitten lyhyempiä pätkiä. Muutaman kerran tuli taas katseen suuntaamista muualle seuraamisen alussa, joten otin taas lähdössä muutaman kääntymisen oikealle ja paranihan se siitä. Taisin muuten ottaa pari maahan menoakin seuraamisesta.

Istumisen kestoa ja nyt otin askeleita taakse päin sen 30. Kaksi ekaa toistoa meni loistavasti, mutta kolmas oli jo liikaa ja saattoi olla, että teukka huomasi kädessä olevan namin joka veti sitten puoleensa. Keskeytin homman hetkiseksi ja otin sitten pari toistoa ottaen taakse päin askeleita 10. Nyt pysyi.

Lopuksi vielä maassa oloa, niin että otin etäisyyttä koiraan noin 20 askelta ja odotin 20 s, jonka jälkeen tulin sivulle palkkaamaan. Ei ongelmia.

Pesin myös teukan eilen viimein niistä kurakakoista mitä sen kyljessä oli. Tänään sitten harjasin ja leikkasin vielä kynnetkin. Johan tuli pojasta mallikelpoinen :). Pakko tunnustaa, että mä olen kyllä sut laiska pesemään koiria. Toisaalta ei se aina ole hyväksikään.