Kirjoitin ihan lapulle muistiin mitä aion treenata ja tämä oli kyllä hyvä apu.

Ekaksi kolme seuraamispätkää, joissa otin oikealle kääntymistä sekä pari käden nostoa. Oikein mallikkaasti meni.

Maahan menoa 4 x5 missä teukka ennakoi muutaman kerran, mutta alkoi sitten kuuntelemaan käskyä. Aina ohjauksen määrää vähentäen. Lopussa pelkkä kyykkyyn meno oli jo vihjaiseva tekijä mitä on tulossa. Tässä voisi jo ensi kerralla ehkä kokeilla käsien pitämistä takana.

Seisomista. Tämäkin toimi kun palkkaa vielä tippuu heti sekunnin jälkeen. Näitä kolme viiden nakin  sarjaa

Sivulle tulossa 90 asteen kulmia. Edelleen mulla tulee yhtä aikaa hyvä ja palkka, mutta harjoituksen edetessä mäkin aloin muistamaan. Piti oikein tsempata. Ihan ok muuten.

Edessä istumista seisten ja pakittaen. Tämä on vaikeaa, sillä en meinaa millään saada koiraa suoraksi. Ja kun otin viimeiset kaksi viiden sarjaa nakin palasilla niin pää lähti taas pois paikaltaan. Toki sitten heti tuli takaisin kun pakitin, mutta tässä on kyllä aivan liikaa härväystä... En ossoo en. Miten ihmeessä tämän saa suoristumaan ja miten edessä olo aikaa saadaaan pidennettyä ikinä kun se pää ei pysy sekunnin murto-osaakaan kun nakki on syöty. Koira ei kuitenkaan mitenkään kaihda läheisyyttä vaikka ei se mikään hullu sylissä olijakaan kyllä ole.

Nyt vaan pitäis treenata ahkerasti ja vielä kun sais joskus jonkun kuvaamaan treenejä niin niistä varmaan oppis kovasti.