Otin teukan mukaan töihin niin samalla sain sille taas vähän uusia maisemia. Se odotteli ensin autossa parisen tuntia ja sitten mentiin toimistolle. Tosi nätisti se rouskutteli sen aikaa luuta kun sain hommat valmiiksi.

Sitten tutustuttiin vähän Muuramen keskustan maisemiin ja tutkittiin sattumalta sopivasti kohdalle osuneita ritiläkierreportaita. Niissä ei tuntunut olevan mitään omituista kun teukka näki vain nakit mun kädessä. Pari askelmaa noustiin.

Mentiin vielä treenaamaan shellin taakse kotiläksyjä ja sattumalta sielläkin kohdalle osui hevosaitaus jossa möllötti suokki. No sitä piti jo vähän ihmetellä enemmänkin, mutta kun alettiin treenaamaan niin heppakin unohtui ja heittelin siinä aitauksen edessä nakkia molempiin suuntiin eikä teukka nähnyt muuta kuin nakit. Hevokin innotuis vähän jolkottelemaan kun näki, että teukka ravittaa ees sun taas.

Otin heti viimeisen nakin heiton jälkeen vauhdista narupallon esiin ja tästähän teukka innostui kovin. Hetken aikaa hilluttiin lelun kanssa, mutta tajusin taas ajoissa laittaa pois.

Luosetuloa ei päästy taaskaan treenaamaan kun ei ole sitä hemmetin apuohjaajaa jonka vois kiskaista treeniliivin taskusta Nauru

Tämä treeni oli ihan huippu!