Otinpa Teukan taas työreissulle mukaan Laukaaseen. Huomaa, että Teukka poika alkaa olla jo murkkuikäinen, sillä vahtimisvietti oli huomattavasti isompi kuin viime keväänä samaisella reissulla. Ei nyt kuitenkaan mitään älytöntä vaan ihan normaalia asiasta ilmoittamista. Samoin myös tekemisen tarve oli kovempi. Enää ei riittänyt pelkästään uusi maisema. Saattoi myös johtua siitä, että viime aikana ei olla hirveästi ehditty yhdessä touhuamaan.

Pieniä treenejä ehdin tauoilla ottaa. Muun muassa maahan menoa, jossa mukaan on tullut vähän ennakointia ja vaikka maahan mennään vauhdilla niin istumisen kautta. Tätä yritin rauhoittaa ja ottaa selkeämmin käsiohjausta, jotta etupää menisi ensin. Lopulta koira painui maahan vauhdilla ihan suorilta jaloilta. Onhan se hienon näköistä. Tätä tehtiin 5 x 5 nakin sarja. Sivulle tuloa otettiin aina tauoilla muutamia kertoja ja kokeilin myös palloja heitellessäni eri käskyjä kuten sivu ja istu ja hienosti toimi pallo palkkana.

Olen nyt opettanut Teukkaa odottamaan käskyä saa ottaa. Se on sen verran rohmu (a ihan omasta syystäni), että se imuroi kaiken ellen ehdi väliin. Eli ruokakupilla ihan luvan odottamista. Perusjuttuja, mutta jotka olen unohtanut tehdä.

Vielä ei kuitenkaan sellaista uhmaa ole näkyvissä, että ei tulisi luokse jos käsken. Mökkimme ympärillä kulki jonkin verran ihmisiä joita Teukka olisi mielellään mennyt moikkaamaan. Käskyllä se pysyi lähellä vaikka monta kertaa oli jo menossa pitkällä. Ja tuli täyttä laukkaa heti luokse kun huusin. Eikä tälläkään kertaa ollut mitään jännitettävää, paitsi rantakaislikossa rapisteleva myyrä, jolle piti haukkua aika kovasti Hymy