Naksuttimen sisään ajoa olen jatkanut noin kaksi - kolme kertaa päivässä 3* 10 sarjoissa. Eilen mentiin sit ulos naksuttelemaan. Olen antanut namit kädestä, mutta nyt illalla heittelin sarjan lattialle, jotta ei ehdollistuisi liikaa mun käteen. Pitäis käydä lainaamassa kirjastosta Esa K. Viitalan klikkerikoulutuskirjan, jotta osaisin asiassa jotenkin edetäkin. Netissä tuntuu olevan jo niin miljoona ohjetta jo pelkästään sisäänajolle, että pää menee meikällä sekaisin.

Eilen käytiin isommalla koiralaumalla naapurin kanssa lenkillä ja vauhtia riitti porukassa. Teukka komensi kauheasti naapurin kääpiöpinseriä kun sitä ei kiinnostanut leikkiä teukan vain ainoastaan sennin kanssa. (tai pinseri lähinnä hännysteli senniä koko ajan) En tiedä mitä teukka yritti viestittää, mutta selvästi se jostain räyhäsi pinserille aina kun pysähdyttiin eikä se ollut ainakaan perinteistä leikkiin kutsumista vaan ihan päälle se kävi... Teukalla taitaa olla ikäisekseen aika iso ego Silmänisku

Tänään oli kiire päivä töissä ja kotona ja sitten vielä satoi kaatamalla koko illlan joten lenkitys jäi aika lyhyeksi. Yritin kehitellä pennulle sisällä tekemistä ja levittelin osan ruuasta ympäri kodinhoitohuonetta. Toisella ruualla laitoin osan maitopurkkiin ja pitkään teukka pyöritteli purkkia samaan tyyliin kuin aktivointipalloa, mutta sitten hokasi, että sitä pitääkin tassulla läppäistä niin johan lentää namuja. En avitellut koiraa yhtään.