Tänään otettiin sitten kaksi lyhyttä treeniä toinen sisällä iltapäivällä toinen ulkona illalla

Ekaksi sisälle taas oviviritys ja hyppyjä kuusi kertaa.

Maahan menoa 4 x 5 nakkia. Kaksi viimeistä harjoitusta tein kädet selän takana ja tämä meni loistavasti. Eli haastetta voi siis lisätä.

Edessä istumista minä seisoen. Koira pysyi kyllä nyt paremmin lähellä eikä pää heti vetäytynyt, mutta asento on vino ja todella vaikea oikaista... lisää harjoitusta siis.

Istumisen kestoa 2 x 5 nakin sarjaa. Sitten nakit loppuivatkin. Nyt pidin kädet sivuilla, mutta en liikkunut taaksepäin. Koiran silmät risteilee mun käsistä silmiin jatkuvalla syötöllä. Palkkasin vain tarkasti silmiin tuijottamisesta.

 

Illalla sitten pihalla otettiin ekaksi seuraamista neljä pätkää joissa täyskäännökset ja kaksi kertaa nostin kättä ja kehuin. Ei ongelmaa.

Vihdoin Jani sai tehtyä meille pihalle esteen jota voi korottaa tarpeen mukaan (varmaan tuo sisällä hyppyyttäminen oli sille tarpeeksi ). Tätä sitten testasimme ja hypyt meni aivan nappiin. Ei puhettakaan, että koira meinaisi kiertää ja hypyt oli tosi innokkaita. Koira jopa istui ja odotti hyppykäskyä. Hyvä teukkupeukku!

Otettiin vielä lopuksi pari viiden nakin sarjaa edessä istumista ja tässä sama kuin päivällä eli silmät kyttää käsiä ja vuoroin mua, mutta tämä vaatii vain harjoittelua.