Koivusillantiellä ihanassa auringonpaisteessa. PIentä tuulen virettä ajoittain.

Otin teukalle kolme pistoa jotka kaikki näitä laatikoita. Kaksi ekaa etutakakulmasta noin 10 m eteenpäin ja kolmas ihan takarajan takakulmassa. Eka pisto oli oikein nappisuoritus. Juoksin nyt itse pistolle koiran luokse. Tuolla ei vain meinannut kuulla ollenkaan oliko koira löytänyt.

Toinen pistokin löytyi nopeasti joskin koira pyöri alueella eikä tehnyt mallilaatikkoa, mutta etsi kuitenkin.

Viimeinen maailmies oli kaatuneen puun juurikon takana, jonne teukka kierti ns. etukautta eli oikaisi alueen poikki. En tiedä johtuiko tämä lähetyspaikasta vai saiko koira vain niin vahvan hajun maalimiehestä, että sinkosi sinne suoraan.

PItäisi varmaan tehdä sellaisiakin treenejä, jossa ei tiedä missä maalimies on.

Lopuksi ilmaisua nakkipalkalla. Maalimies jälleen viiden metrin päähän keskilinjasta kyykkyyn ja lähetin koiran. Aluksi haukku oli taas kovin vaimeaa, mutta vahvistui sitten pikkuisen. Maalimies ei yllyttänyt koiraa haukkumaan vaan oli suht passiivinen. Sain sitten hyvän vinkin ilmaisun opettamiseen. Eli se kannattaisi ketjuttaa toisin päin, lopusta alkuun, koska monella koiralla haukku loppuu kun ohjaaja tulee maalimiehen luo. Nyt siis seison aluksi koiran vieressä kun se haukkuu ja siirryn pikkuhiljaa kauemmas askel kerrallaan. Meninkin seisomaan koiran viereen ja kannustin samalla mukana. EIpä teukku muhun reagoinut ollenkaan.