Ajettiin aamupäivästä Keljonkankaalle treenailemaan kun se oli työmatkan varrella. Keskityttiin seuraamiseen. Anna konsultoi meidän menoa. Ja sain kyllä taas mukavasti lisää harjoiteltavaa tähän touhuun. Ensimmäiseksi korjattiin pään asentoa ja ryhtiä johon olin kiinnittänyt itsekin huomiota kun Anna kuvasi meidän Salmen treenit viime viikolla. Mun olemus oli kyllä karmean löysää kateltavaa . Mutta hyvä kun tuli kuvattua niin taas voipi tehdä ryhtiliikkeitä.

Teukka ennakoi seuraamisen aloituksessa istumista, joten otamme nyt yhden askeleen sijaan kaksi tai kolme tai välillä yksikin eli arvattavuus loppuu. Toinen harjoiteltava asia on myös seuraamisen lopettaminen, jolloin teukka pomppasee paikalta pois kun hyvä kuuluu. Tätä treenataan niin, että ei lopeteta seuraamista istumiseen vaan jatketaan matkaa ja vapautetaan kesken seuraamisen. Eli tästäkin arvattavuus pois. Uskon, että nämä tehoavat aika nopeastikin.

Maassa olo meni nappiin sekä maahan meno oli myös satavarmaa.

Lopuksi leikittiin. Jossain vaiheessa kun me juteltiin Annan kanssa ja Teukka touhusi vähän matkan päässä niin kentän läheltä kulki kaksi suursnautseria. Teukka lähti juoksemaan niiden luokse. Kääntyi kuitenkin takaisin kun huusin luokse ja sitten leikittiinkin iloisesti. Ei se siis ihan pois hallinnasta vielä ole .