Tämän jo melkein osasin arvata... Otin koirat sisälle illalla ja annoin nyt teukalle makkaran seassa 1,5 tabl.

Koirat rauhoittuivat hetken kodinhoitohuoneessa ja sitten annoin niille iltaruuan. Joskus 11 aikaan kun olin jo sängyssä kuulin taas kovaa kolinaa ja siellähän se kramppasi. SItä kesti taas sen 3 min ja sen  jälkeen koira pyrki nopeasti ylös ja törmäili päin ovia ja seiniä. Tuo on tietysti hyvä asia, että se yrittää pystyyn, koska liikkuminen poistaa kohtausta, mutta se on vain aika vaarallista kun se törmäilee mihin sattuu. Yhteensä kohtauksen kesto oli varmaan sen 10 min.

Päästin sen taas pian ulos ja kiertelin sen kanssa pihaa ympäri. Hassusti se seurasi silmä kovana mun ja Janin jalkojen liikettä ja tuli ihan polvitaipeessa kiinni. Jos pysähdyin, niin se törmäsi jalkoihin. En tiedä saiko se jalkojen liikkeestä jotain turvaa vai miksi se niin kiinni niissä tuli. Kävelytin sitä myös meidän laattaportaita (sellaisia ihan matalia), jotta motoriikka palautuisi, koska se kompuroi ja laahasi takajalkojaan.

KOlmas kohtaus saman päivän aikana alkaa olla jo varmaan kropallekin kova suoritus. Onneksi teukka on niin nuori, että se varmaan kestää, mutta ei tässä kyllä mitään järkeä ole. En ymmärrä miksi lääkkeet ei  nyt yhtäkkiä vaikuta ollenkaan ja miten saman päivän aikana tulee näin monta rankkaa kohtausta. Yritin pohtia olisinko voinut jossain välissä unohtaa antaa lääkkeen, mutta mielestäni olen muistanut ne joka kerta antaa. Varsinkin kun ti§edän, että unohdus voi kostautua juuri tällä tavalla. Olen kyllä kuullut, että joskus näitä päiviä sattuu, että koira saa useita kohtauksia peräkkäin eikä syytä löydy.

Eipä tässä taas auta kun seurailla ja pelätä seuraavaa ja toivoa kovasti että tällaista päivää ei hetkeen tule =(