Mentiin hiekkakuopille reenaamaan hyppyä. Ekaksi otettiin muutama sivulle tulo. Hyppyesteenä toimi puun runko. Heitin taas teukalle nakin ja pitelin kaulapannasta kiinni kunnes annoin käskyn hyppy. Noh, Salme sanoi, että koiran pitäisi istua hyppykäskyä odotellessaan ja tästähän ei meinannut tulla yhtään mitään. Käskin koiran istumaan ennen heittoa ja kun heitin oli mun otettava pannasta kiinni, jolloin koira pompahti seisomaan. Yritin sitten pannasta kiinni pitäen saada koiran istumaan, mutta se tollotti mua kuin jotain vajaa älyistä. Eihän nyt pannasta silloin pidetä kiinni kun pyydetään istumaan Päättämätön. Kun en pitänyt pannasta niin koira istui hienosti, mutta muuten ei. Tätä jankattiin sitten aikamme kunnes sain pari onnistunutta suoritusta peräkkäin. Hyppy sinällään menee hienosti ja innokkaasti. Mä taidan alentaa vaatimustasoa ja keskittyä pelkän hypyn opettamiseen, sitten kun koira osaa odottaa paikallaan ilman pannasta kiinni pitämistä niin alan vaatia myös istumista.

Tähän perään otettiin vielä istuharjoitusta heitellen nakkia molempiin suuntiin. Olis ehkä voinut ottaa tähän sitä istumisen kestoakin kun sehän olis sopinut ajatellen hypyn rakentamista, mutta makkara loppui kesken.

Paikalle sattui samaan aikaan noin 50 metrin päähän mies räkyttävine koirineen, joita emme kyllä kentälle asti nähneet, mutta kuulimme kyllä äänet. Teukka reagoi tietenkin haukkuun, mutta nakit vei voiton 100 - 0, vaikka koirien äänet välillä tuli todella lähellekin. Keskittymiskyky on tuolla pennulla kyllä loistava.

Nyt tulee sitten taas treenitaukoa työreissun ajaksi, mutta sitten otetaankin taas tehokkaasti ennen seuraavaa Salmeilua ja pk-leiriä.