Kävin tänään ostamassa teukalle klikkerin. En ole moista aiemmin käyttänyt, mutta sennillä joskus yritin pilliä käyttää, joten sisäänajo on tuttua. Pakko oli tänään jo vähän testata, vaikka klikkailuun tulee heti paussi kun lähden työreissulle. No mutta huomenna ehdin aamulla ottamaan parit harjoitteet ja sitten perjantai-iltana jatketaan taas.

Ilme oli kyllä teukalla näkemisen arvoinen kun ekaa kertaa klikkasin Nauru kauaahan se ei ehtinyt ihmetellä moista ääntä kun piti keskittyä nakin syömiseen. Nyt täytyis vain etsiä kovasti tietoa miten se sitten toimii oikeasti palkkiona ja miten hyödyntää sitä parhaiten.

Ostin myös pehmeän nahkaisen hakurullaksi tarkoitetun patukan leikkimiseen. Teukka kun kokeili sennin kovempaa isompaa patukkaa niin hampaat ei tahtoneet oikein tarttua siihen, joten aattelin, että olisi hyvä aloittaa pehmeämmällä patukalla. Laitoin patukan narun päähän ja pihalla sen kanssa sitten temuttiin. Vähän on vielä sellaista epävarmaa pureskelua se, mutta välillä oli jo ihan kunnon vetoakin. Saattanee johtua myös hampaiden vaihtumisesta.