Jani lähti lenkille mukaan, joten päätin hyödyntää tilanteen kun ei olla aikoihin päästy hakumetsälle. Myös Senni oli mukana. Aluksi mä menin itse piiloon vähän vinoon Teukkaan nähden. Koira lähetettiin käytännön syistä siitä kohti mistä mä lähdin. Samalla pääsi myös senni irti, joten koirat etsivät mua yhdessä. Teukka juoksi piilon ohi vauhdilla ja löysi sitten ihan vahingossa näön perusteella.

Toinen pisto otettiin niin, että Jani meni kohtisuoraan koirasta piiloon. Teukka lähti vaudilla, pyöri muutaman lenkin, otti vainun ja löysi hyvin.

Kolmas kohtisuora lähtö. Näytin teukalla lähdön, mutta sitten katsottiin muualle hetken aikaa. Mentiin lähetyspaikkaan ja koira lähti suoraan ja vainusi ilmasta hienosti. Piilot oli suht helppoja ja matkaa oli ehkä noin 30 m.

"Maasto-osuuden" jälkeen tehtiin myös kotipihassa "tottisosuus" Silmänisku. Seuraamista neljä suoraa ja samalla noita hidastuksia. Nyt ei jostain syystä poikita enää... en tiedä mistä johtuu. Sitten otettiin maahan menoja 3 x 5 nakkia. Pylly ei vielä mene joka kerta maahan, mutta en ole vaatinutkaan. Tehdään nyt oikein huolellista työtä. En muista tehtiinkö muuta.