Tottistelemassa meidän lisäksi Anna ja Mia.

Aloitin seuraamisella ja Teukalla oli vire aikas korkealla. Se haukkua posotti seuraamisen aloituksessa. Killerillä oli vielä suht vilkasta kun autoja ja ihmisiä kulki yhtenään meidän läheltä Silti seuraaminen oli täpäkkää ja tiivistä. Pari kertaa huomautin kun keskittyminen herpaantui. Laki oli myös samaan aikaan kentällä, mutta siitä se ei juuri välittänyt.

Istumisen kestoa. Kolme satsia. Otin askeleita varmuuden vuoksi noin 10. Hyvin pysyi vaikka Mia oli ihan vieressä.

Seuraamisesta maahan menoja ja etenin koirasta noin kuusi askelta. Ei ongelmaa. Kerran meni maahan kun Anna vieressä käski Lakia.

Välillä leikittiin patukalla ja otin sen kanssa myös lyhyitä seuraamisia. Tässä myös vire nousi sen verran, että haukkukin muuttui kimeistä hihkaisuista oikein komentamiseksi, mutta seurasi kuitenkin oikein mainiosti.

Vielä noutoa joka ei vain ota sujuakseen. Vielä häiriötä oli lisäämässä ihana tyttökoira Ilmi, mutta ei se siitä syystä kapulaa ollut tuomatta vaan se ei vaan ota siitä kunnolla kiinni. Edelleen noudon pito ja loppuasento onnistuu ja tästä tiivistäminen, mutta itse  kapulan nostaminen maasta on toivotonta... en tiedä auttaisiko sitten toisen mallinen kapula..

Paljon jäi tekemättä juttuja kun tuli sitten kiirus kotiin, mutta parempi vähemmän kuin liikaa :)