Tänään oltiin Teukan kanssa ekaa kertaa oikeassa näyttelyssä Jyväskylän kansainvälisissä kisoissa (aloitettiinkin heti suureellisesti :)). Olihan siinä maalaiskoiralla vähän ihmettelemistä koira- ja ihmispaljoudessa, mutta aika lunkisti se otti. Ei jännittänyt ketään eikä vaikuttanut hermostuneelta. Välillä piti kyllä haukkua takaisin toisille koirille ja tunkea syliin, mutta kun ajattelee, että koira on vasta 9 kk niin ei siitä uskoisi, että se on vasta pentu.

No näyttely olisi voinut Teukan osalta mennä paremminkin, mutta arvostelu oli tiukka ja hyvää kokemusta saimme tulevia koitoksia ajatellen. Tässä arvostelu

Tuomari Soile Bister

JUN H

"Hyväluonteinen, ikäisekseen hyvin kehittynyt maskuliininen uros. Toivoisin paremman pään profiilin & hieman paremman ilmeen. Hyvät korvat, hyvät kulmaukset, kaunis kaula. Saisi seistä tukevammin raajoillaan. Liikkuessa häntä kohoaa turhan korkealle, askeleen tulisi olla pidempi. Karva & väri ok. Hyvä luonne."

Liikkuessa askel olisi varmaan ollut pidempi, jos Teukka ei olisi himmannut jostain syystä. Se ei kauheasti nauttinut narun päässä roikkumisesta ja varmaan yritti myös rauhoitella mua liikkumalla korostetun hitaasti :). Täytyy tätä juoksemista vähän harjoitella ja saada siihen intoa lisää.