Kotipihassa aamutreenaus. Aloitettiin seuraamisella. Rauhoitin seuraamista kehumalla matalasti ne pätkät, jolloin imuutusta ei ollut. Muutama käännös nyt vihdoin vasempaan ja pari täyskännöstäkin. Mielestäni parempaa nyt kuin aikaisemmin. Kuljen vain epätavallisen hitaasti, mutta se varmaan saadaan korjattua kunhan paikka pysyy oikeana.

Maassa oloa. Otin taakse askeleita jopa viisi. Kerran lähti paikoiltaan omasta syystäni, kun kumarruin poimimaan kädestä tippunutta nakin palaa... tosi fiksua. Koira ei edes olisi huomannut että se tippui. Kaksi kuuden nakin sarjaa siis tein.

Istumisen kesto perään. Ja tässä nyt oli vaikeutena istua heti tuon maassa olon jälkeen. Yritti siis maahan menoa. Tyhmä minä kun otin heti perään tämän treenin. No sitten kun istui, niin askeleita otin myös viisi eikä onghelmia, vaikka Elsa paineli koiran viereen tohottamaan jotain. Tein yhden kuuden nakin sarjan.

Myöhemmin otin vielä sivulle tuloa edestä ja nyt ekaa kertaa teukka turhautui. Aluksi se yritti aikansa mennä sivulle ties mihin kohtaan, mutta kun palkkaa ei herunut niin se meinasi häippästä paikalta. Tuli kyllä heti takaisin kun käskin ja sain vielä saman tien palkattua oikeasta suorituksesta. Tähän lopetin saman tien. Hetken riekuttiin tämän päälle iloisesti. Mä kun en itse tiedä miten saisin sille päähän tuon sivulle tulon, niin se varmaan näkyy liikana yrittämisenä ja Teukka ei enää tiedä mitä haetaan. Täytyy jättää tämä ehkä nyt hetkeksi hautumaan. Yleensä se on auttanut.