Oltiin kotipihalla ja kokeilin alkuun miten teukka suhtautuu kun annan maahan käskyä seisaaltani ilman apuja. No ensin se kokeili aikansa istumista eli tarvitsi kuitenkin vielä vähän käsiohjausta.

Sitten vähän myöhemmin otettiin vielä istumisen kestoa, vaikka ei olis kyllä hyvä tehdä ensin maahan menoa ja sitten heti istumista. Mutta enpä taas ajatellut. Istuminen meni kuitenkin suht hyvin ja pystyin jo liikuttamaan jalkaa taakse päin ilman koiran liikkumista joka kerta.

Tein koirille vielä 2x2 metriä tallatun alueen, jonne heittelin lihapullan paloja. Koirat saivat etsiskellä niitä siellä tovin. Teukka meni tietenkin tohkeissaan pullien perässä.

Illalla yritin vielä saada tuota noutoharjoittelua eteen päin. Otin pehmeän patukan, jota sitten laittelin koiran suuhun ja yritin saada sen pysymään siellä edes sekunnin, mutta eihän siitä mitään tullut. Sitkeästi yritin ja lopulta koira piteli ehkä puoli sekunttia patukkaa ihan nätisti. Patukka ei kyllä ollut paras mahdollinen. ehkä joku puutarhaletkun pätkä toimisi paremmin.