Viikonloppuna tuli taukoa treenaamisesta kun oltiin mummoloimassa ja juhlimassa. Käytiin kuitenkin pitkiä lenkkejä vieraissa maisemissa ja harjoiteltiin kulkemista muun muassa maantien varrella josta suhasi autoja tiukkaan tahtiin ohi. Teukka oli vähän ihmeissään maalaiskoirana tuosta autojen paljoudesta, mutta aina kun auto alkoi lähestyä se otti muhun kontaktia odottaen herkkuja. Eli jotain me ollaan kuitenkin opittu. Senni puolestaan näytti kerrankin hyvää esimerkkiä vaikka se on joskus aikoinaan yrittänyt lähteä autojen perään aika voimakkaastikin. Nyt se ei välittänyt niistä yhtään, joten se oli oikein esimerkillinen isosisko :).

Tänään otettiin kotona tuota seuraamista, josta palkkasin 2 - 4 askeleen välein. Tämä meni aika hyvin jo, mutta jokseenkin virtaa ja intoa oli aika paljon ja mun näpit sai tuta hampaista.

Sitten maassa oloa, jota ei olla vähän aikaan harjoiteltu ja se kyllä näkyi. Nyt kun ollaan enemmän otettu vain maahan menoja niin koira selvästi sekoitti liikkeet ja yritti nousta joka maahan menon jälkeen. Sain kuitenkin pari hyvää maassa oloa kun aikani jankkasin. Täytyypä ottaa tätä nyt enemmän.

Pari edessä istumista neljän nakin sarjana. Tässä pitäisi nyt päästä eteenpäin... mitä seuraavaksi?

Otettiin vielä iltasella lyhyt näyttelyseisomisharjoitus, jossa ei ollut ongelmia, vaikka Elsa häsläsi välissä. Tässä pitäisi enemmänkin harjoitella sitä juoksemista kehässä, koska se ei suju yhtä mallikkaasti vaan koira joko haistelee maata tai hyppii.. Ainakin silloin viime mätsäreissä näin kävi. Sen jälkeen ei ollakaan tätä juoksemista tehty.

Teukka on alkanut paukutella kun jouduimme vaihtamaan ruokamerkkiä kun edellistä ei ollut enää saatavilla. Nyt pitäisi miettiä taas vaihtoa, mutta mitähän sitä kandeis kokeilla..