10.-14.4.

Tehtiin pieni lomareissu Vuokattiin Katinkultaan koirien ja Janin kanssa. Vähän etukäteen jännitti Teukan puolesta kun epilääkkeet aloitettiin pari viikkoa ennen, että reagoiko koira reissuun stressaamalla ja saa pian kohtauksen, niin kuin olen monen epikoiran kuulleen reagoineen. Huoli oli kuitenkin turhaa ja Teukka oli kuin kotonaan reissussa. Sen kanssa oli siis todella helppoa matkustaa toisin kuin Sennin joka stressaa helposti uusia tilanteita ja nytkin pidätti pissaa ja kakkaa onneksi tällä kertaa vain yhden vuorokauden.

Totuteltiin koko porukka kaupunkilaiselämään, sillä tuolla ei missään voinut pitää koiria irti ja kaikki luontopolun tapaisetkin oli tietysti tähän aikaan vuodesta hiihtäjien käytössä. Ainut koirahiihtolatu oli jäällä ja siellä kävimme kerran hiihtämässäkin.  Muuten tallattiin kevyen liikenteen väyliä kun jäällä ei pystynyt muualla kävelemään veden paljouden takia... Täytyy kyllä todeta, että kyllä maalla asuminen koiran kanssa on helppoa. Aamulla ne voi päästää ovesta pihalle tekemään aamutarpeet ja meillä kun koirat viettävät muutenkin suurimman osan päivästä ulkona, niin ei tarvitse joka välissä olla pyyhkimässä kuraa tassuista tms. ja koirat saavat juosta metsissä niin paljon kuin lystäävät. Vähän niissä alkoi välillä näkyä levottomuuden merkkejä kun ne riekkuivat pienessä 50 neliön kämpässä niin että karvat pöllysivät ja teukka kuljetteli vähän väliä lelua leikitettäväksi.

Pari pientä tottistelua jaksoin ottaa ja ne lähinnä seuraamista ja siitä maahan menoa. Nyt oli hyvä myös harjoitella ihmisten ja muiden koirien ohittamista ja hyvin nekin meni kun oli nakki kädessä :)