Hakutreenit Vesangassa nyt vastakkaisella puolella missä aikaisemmin olemme olleet. Ilma oli tosi lämmin ja lähes tuuleton.

Teukalle kolme pistoa joista eka laatikko, toinen suora ja kolmas laatikko.

No kaikki menikin sitten ihan päin p:tä. Keskilinjalla oli kaksi tyttöä, joista toinen meidön naapurimme, joka on Teukan mielestä aivan ihana. Lähetin sen alueelle, mutta sepä kaartoikin keskilinjalaisten luo.

LÄhetin uudelleen ja taas uudelleen ja aina sama homma. Kävelin alueella eteen päin ja lähetin jälleen. Nyt se ei enää kiertänyt tyttöjen luo, mutta juoksenteli alueella eikä käyttänyt nenäänsä ollenkaan. Lopulta otettiin hei -huuto ja sitten vihdoin maalimies löytyi.

Seuraavaksi suora pisto, joka olisi pitänyt olla suht helppo, mutta nyt koirapa ei sitten lähtenyt ollenkaan kun annoin käskyn. Niin monta kertaa olin sen kutsunut takaisin edellisellä pistolla, että se ajatteli olla lähtemättä ollenkaan. Otin lopulta vähän pannasta kiinni ja pikkasen vetoa ja sitten lähetys, No nyt lähti ja löysikin, mutta tällä pistolla myös pyörimistä vaikka yleensä sinkoaa suoraan.

urViimeinen maalimies oli tämä meidän naapuri ja taas ideana laatikko, joskin helpotimme tehtävää huomattavasti aiempian ongelmien takia. Ja teukka lähti ja heitti ympäri ja palasi takaisin ja taas uusi lähetys ja taas ympäri ja takaisin. Lopulta kävelin 10 metrin päähän maalimiehestä ja lähetin ja löytyihän se sitten.

Ihmeellistä... Siis miten voi kerta kaikkiaan treenit mennä näin perseelleen varsinkin kun aikaisemmat treenit ovat menneet ihan nappiin?! Mietin, että mitä tein eri tavalla kuin aikaisemmin, Yksi oli tietysti tuo naapurimme läsnäolo keskilinjalla ja varsinkin kun heitä ei päässyt alussa moikkaamaan. Uusi hakualue, ei tuulta apuna ja sitten se, että jouduimme odottamaan vuoroamme jonkin aikaa kun maalimiehet eivät vielä ehtineet piiloihinsa, en pitänyt pannasta kiinni lähetettäessä, mutta en ole muistaakseni koskenut siihen aikaisemminkaan tämän kevään treeneissä hirveästi. Äh en tiedä... Ihan kuin koira olisi unohtanut nenän käytön kokonaan...

No ei pidä masentua. Otetaan seuraavalla kerralla nostattava ja mukava treeni. Aina ei voi onnistua, ei edes joka kerta.