KÄytiin antamassa tänään verinäytteet barbituraatti pitoisuuksista ja samalla katsastetaan myös maksa-arvot, että miten epilääke on niihin vaikuttanut. Hyvin epätodennäköistä on, että vaikuttaisi mitenkään, mutta tärkeää ne on kuitenkin tarkistaa.

Lääkäri tutkaili myös teukun silmiä kun ne rähmii edelleen aika ajoin. On kuulemma kovin tavallista nuorilla koirilla, että silmät ovat herkät ja reagoivat vielä moneen. Menee yleensä ajan kanssa ohi. Nyt määrättiin vain silmän kostutustippoja joita saa apteekista ilman reseptiä.

Kyselin myös mahdollisuutta jättää jossain tulevaisuudessa epilääkkeet pois jos kohtauksia ei ilmene, mutta lääkäri oli hyvin varovainen. Sanoi, että aikaisintaan vuoden päästä ja sittenkin tosi hitaasti totuuttaen. Ei siis mitenkään suositellut sitä sittenkään tekemään.. Tämä veti vähän mieltä matalaksi, kun jostain luin, että voisi kokeilla lääkkeiden poistamista jo puolen vuoden kohtauksettoman ajan jälkeen. Tämä nyt oli tietysti vain yhden lääkärin mielipide, mutta en mä halua koiran terveydelläkään leikkiä, enkä todellakaan halua kohtausten palaavan.

Harmittaa vaan kun välillä sitä jo elättelee toiveita ja sitten taas tosiasiat lyödään tiskiin. Nyt vaan täytyy antaa ajan kulua. Eihän tästä ole vasta kun kuukausi kun lääkitys aloitettiin, joten mitä vaan voi vielä tapahtua.