Teukka oli jälleen mukana Toivakassa mun kanssa töissä. Paikka oli sama kuin edellisellä kerralla.

Reissu meni kaikin puolin hyvin. Teukka "rakasti" kaikkia ihmisiä tasapuolisesti ja sai osakseen paljon  huomiota. Kun jossain kauempana näkyikin ihmisen muotoinen hahmo, niin häntä alkoi viuhuamaan sivulta toiselle vimmatusti ja tulija otettiin vastaan innokkaasti. Hienoa oli huomata, että kun eräs tuntemattomampi porukka oli samaan aikaan meidän kanssa siellä ja Teukka meinasi mennä moikkaamaan niitä, niin sain reippaalla kutsulla koiran saman tien muuttamaan suunnitelmaansa.

Ekaa kertaa myös Teukka vähän epäröi kun kävimme lenkillä eräällä pellolla ja siellä oli keskellä sitä vähän isompi kivi. Se nosti karvat pystyyn ja haukkui kivelle, mutta tuli kuitenkin reippaasti katsomaan mörköä. Ja unohti asian saman tien.

Reissussa en ehtinyt ottaa kuin pienen treenin jossa tehtiin läppäisyalustaa, sivulle ja maahan menoa. Paljon leikittiin narupallolla ja Teukka leikki innoissaan vieraammissakin paikoissa.

Ainoa harmitus noilla reissuilla on se, että Teukka voi välillä pahoin autossa. Ei läheskään aina, mutta pidemmillä matkoilla tulee oksennus. Se kylllä imuroi oksennukset takaisin sisuksiinsa, joten ei pitäisi olla ihan kauhean huono olo jos pystyy saman tien syömään Nauru