Mentiin tottistelemaan Saarenmaalle alkuillasta. Tehtiin sivulletuloja viitisen kertaa sekä kolme seuraamispätkää, jossa teukka nyt poikittaa kun yritän laittaa kättäni edemmäs, jotta koira olisi enemmän edessä. Mitähän tähän keksis? Vai korjaantuuko vain harjoittelemalla... Sitten muutama istahdus kontaktiharjoitteena. Tämä sujuu jo leikiten. Otettiin myös hyppyä kunnon tokoesteellä ja nyt hyppäsi jo ihan kunnolla. Kerran kiersi paluuhypyllä, mutta mä heitin nakin vinoon. Välillä leikittiin rotilla ja käytiin pikkulenkillä MM:n ja koirien kanssa.

Otettiin vielä edessä istumista kaksi viiden nakin sarjaa. Mun sormet ei vaan vieläkään ole tarpeeksi nopeita. Kokeilin nyt myös ekaa kertaa Salmen jälkeen tuota noudon alkuopetusta eli otetaan kiinni kuonosta varovasti, mutta teukka ei kauheasti välittänyt siitä. Ehkä tämäkin on vain harjoituksen puutetta..

Illalla laitoin koirille sapuskat valmiiksi turpoamaan ja menin itse saunaan. No teukastapa on kasvanut sen verran iso, että se ylttyi pöydälle ja söi tietenkin Sennin kupin lähes tyhjäksi ennen kuin kerkesin hätiin. Sen lähelle ei voi jättää 50 metrin säteellä yhtään mitään syömiseen viittaavaakaan Kieli ulkona.  JOs on hankala saada koira lihoamaan, niin melkein yhtä hankalaa on saada koira pysymään sutjakkana. Oma mokahan tuo oli kun otin koirat liian aikaisin sisälle.