Eilen aamulla kun menin päästämään teukkaa pissille, niin huomasin sen oksentaneen ruokansa. En kiinnittänyt tähän sen enempää huomiota kun kyse oli vain yhdestä oksennukesta.

Sitten viime yönä teukka vikisi ja kolisutteli kodinhoitohuoneen porttia pitkään, mitä se ei siis yleensä yöllä tee. Menin katsomaan ja se oli oksentanut monta kertaa sekä ruokaa, että sitten ihan vettä. Päästin koiran pois kodinhoitohuoneesta ja aloin siivota sotkua. Sillä aikaa teukka kävi oksentamassa lisää olohuoneeseen ja sitten se teki vielä kakat ja pissatkin sinne. Kakka oli kuitenkin suht kiinteää.

Olin antanut sennille päivää aikaisemmin hirven luun, mitä teukkakin oli sitten käynyt kaluamassa. Veikkaan, että oksentelu johtuu tästä. On teukka kyllä aikaisemminkin käynyt vähän maistelemassa sennin luita, mutta nyt maha näköjään reagoi voimakkaammin.

Seuraillaan tilannetta ja pidetään tämä päivä paastolla. Toivottavasti ei pahene, sillä veikkaan, että juhannuksena on vaikea saada koiraa hoitoon jos tulee tarve. Nyt koira vaikuttaa suht pirteältä ja ruokakin kyllä maistuisi, mutta en kyllä nyt uskalla antaa. Yritän saada koiraa juomaan vettä, joten turvotin kuppiin muutaman nappulan runsaan veden kera. Tästä tulee makua veteen joten toivottavasti se maistuisi.