Koivusillantiellä hakuilemassa. Olimme sen alueen vieressä, missä yleensä olemme olleet, joten tämä paikka oli meille ihan uusi.

Viime kerran innoittamana päätin yhdistää nyt ilmaisun pistolle ja koska lelupalkka on toiminut haukutuksessa tehokkaammin, niin päätin, että käytetään sitä. Sen verran helpotettiin itse hakua, että teukka näki kun maalimiehet lähtivät piiloilleen koska tässä ei nyt harjoiteltu etsimistä.

Ekalle pistolle koira lähti ja heitti voltin, jonka jälkeen lähetin saman tien uudelleen. Löysi maalimiehen suht nopeasti. Aloitti ilmaisun pienen pienellä vinkaisulla ja mä lähdin hakemaan heti koiraa. Se tulikin mua vastaan ja oli jättänyt lelun maalimiehelle. Se oli kuulemma päättänyt häipätä kun ei namia alkanut kuulua. Pikkusen sitten veti lelusta kun maalimies vähän hetsas, mutta ei todellakaan sellaisella innolla kuin yleensä.

No toinen pisto löytyi suoraan ja parin haukun jälkeen lähdin hakemaan, mutta taas toistui sama. Koira oli kuin olisi ollut pettynyt palkkaan. Onneksi molemmilla maalimiehillä oli lisäksi namipurkit mukana.

Keskiviivalla maalimiehet yrittivät vielä leikittää, mutta kovin varovaista oli teukan meno. Ei yhtään Teukan tapaista leikkiä. Nyt kun jälkeen päin ajattelen myös hakemista, niin kovin oli hitaampaa meno myös piiloille. Se ei edes vinkunut eikä hinkunut piiloille maalimiehet nähdessään kuten yleensä.

MIstä lie nämäkin taas johtui. Lääkkeethän väsyttävät, se on yksi sivuoireista, mutta toisaalta kotona se on kuitenkin ollut ihan suht virkeä. Tietysti harrastukset vaativat jo enemmän aivojumppaa kuin perinteinen kotipihassa juoksentelu.. Vai oliko sitten vain huono päivä Teukulla. Täytyy nyt muistaa myös sekin, että Teukka on aina aikaisemmin palkattu nameilla ja jos se vain hämääntyi kun sitä normipalkkaa ei nyt tullutkaan.

MIetin vielä sitäkin, että maalimiehillä lelu oli näkyvillä, mutta sitä ei mitenkään hetsattu. Yleensähän olen aina ensin vähän leikittänyt, niin että vire nousee. Tässäkin olisi ehkä voinut toimia paremmin se, että lelu ei ole näkyvillä ja kun koira haukahtaa, niin sitten kaivetaan lelu iloisesti ja leikitään.... Maalimiehet ehdottivat myös, että josko se ei välitä leikkiä vieraan kanssa ja aluksi itsekin mietin sitä, mutta sitten taas aikaisemmin ilmaisuharkoissa se on leikkinyt kaikkien kanssa joilla vain patukka on ollut. Ei teukka ole koskaan ollut niin kiiintynyt muhun. No näitä täytyy kokeilla useammin ennen kuin voi sanoa, että mikä toimii ja mikä ei.