Niin kuin mä vähän arvelinkin, niin kohtauksia alkoi taas tulla 1,5 kk jälkeen.  Ensimmäinen kohtaus tuli viime yönä puolen yön jälkeen ja yhtä rajuna kuin edellisetkin. Kouristelu kesti ensin hetken ja näytti siltä että se menee jo ohi kun alkoikin sitten uudestaan. Tökkäsin yhden diapamisupon.

Sitten tänä aamuna saman tien kun koirat alkoivat heräilemään tuli uusi kohtaus. Tyhmänä olin jättänyt Sennin ja Teukan yöksi samaan tilaan. Ensin Senni siis rähähti jostain Teukalle, jota en  nähnyt. Sen jälkeen koira alkoi kouristella. Oliko sitten liian lähellä senniä vai miksi rähähti. Nyt täytyy erottaa nuo yöksi.

Ja taas siis suppoa perään. Onneksi sain viime lääkärin käynnillä uuden reseptin noita pameja, koska mitä luultavammin kohtaukset tulee jatkumaan..

Lääke ei siis edelleen riitä ja nostankin nyt annosta sitten kolmeen tabuun päivässä kun nyt saa 2,5. Ihmettelen vain miksi kohtaukset eivät ole yhtään edes lieventyneet vaan ne on jatkuvasti näitä rajumpia. Mitään hetkellisiä poissaoloja en ole huomannut.

Laskin myös, että diapami kuurista ja uudesta  barbitaaliannoskoosta ei ole aikaa kuin 1 kk, joten kohtausväli on jopa tuosta laskien lyhentynyt.

Onko tässä mitään järkeä..?