Päästiin pitkästä aikaa Saarenmaan kentälle, jossa oli tällä kertaa treenaajia enemmänkin.

Ennen kuin muut olivat tulleet otimme pienen treeniin ekaksi leikkiä ja sitten hyppyä ja yksi sarja eteen istumista.

Teukka meni tauolle autoon sillä aikaa kun toinen koira treenasi.

Sitten otettiin maassaolo harjoituksia samalla kun toiset koirat treenasivat paikkamakuuta. Mentiin siis rivin jatkoksi ihan kuin oikeassakin paikkamakuussa. Mä vain palkkailin koiraa kyykyssä koiran edessä. Tämä sujuu meiltä jo tosi hyvin. Kerran taisi koira nousta kun mä pidin liian pitkän välin palkkaamisesssa.

Otettiin kaksi pientä pätkää seuraamista tehden kulmia ja käden nostoja. Pari sivulletuloa taas kitkemään tuota ennakointia seuraamisen loputtua. Sitten leikittiin taas ja taidettiin ottaa vielä pari hyppyäkin nyt kun oli häriötäkin paikalla.

Lopuksi kun olimme lähdössä kentältä kohti autoa, niin Teukka päättikin lähteä kaivelemaan toisen koiran makupalareppua eikä tullut kutsuttaessa, sitten kun sain sen tulemaan, niin se vielä karkasi jo autolta takaisin ja meni pilaamaan toisen koirakon paikalla olo harjoituksen .

Sillä on selvästi nyt joku hällä väliä tuon kutsuista kausi menossa kun se on tehnyt tuota nyt muutaman kerran kun ollaan jossain vieraammassa paikassa, jossa on muitakin koiria. Lenkillä ollessa se tulee heti luokse iloisesti, mutta hakumaastossa ja treenikentällä on nyt muutakin kiinnostavaa kuin minä...Mitenkähän tän sais kontrolliin ennen kuin se ehtii kehittyä ongelmaksi.