Oltiin taasen Vesangassa, tihkusadetta eikä tuullut juuri yhtään. Uusia maalimiehiä oli kaksi.

Otettiin vaihteeksi alkuun ilmaisutreeni, jossa palkkana lelu. Maalimies leikitti aikas eri tavalla mihin teukka on tottunut ja keskittyi muutenkin enemmän leikittämiseen kuin ilmaisuun, joten tää ei ihan toiminus ilmaisuharjoituksena mun mielestä, mutta ainakin se nostatti fiilistä entisestää.

Otin kolme pistoa, joihin kahteen ekaan maalimiehet valmiiksi. Molemmat etukulmaan.

Teukka haisteli jo ilmaisuharjoitusten aikana vastakkaiseen suuntaan minne ekaksi lähetin ja se meinasikin koukkasta lähetyksen jälkeen toiselle puolelle, mutta upeasti se kuunteli minua kun käskin takaisin ja otin lähetyksen uudestaan. Nyt lähti empimättä ja sai ilmasta hienosti vainun.

Toiselle puolelle sitten irtosi tosi hienosti kun haju jo oli olemassa muistissa. Viimeisen maalimiehen kohdalla oli tarkoitus ottaa loppuinnostukseksi vielä hei -huuto, mutta unohdin sen ja se oli oikeastaan hyväkin. Ei ollut mitään ongelmia tälläkään pistolla.

Aivan mahtavaa työskentelyä. Kaiken lisäksi pystyn pitämään väliajat koiraa irti tai seuruuttamaan sitä seuraavalle lähetykselle. Missä ihmeessä se on oppinut kuuntelemaan noin hyvin :).  Se myös syö pistoilla rauhallisesti eikä sillä ole kiire maalimiehen luota pois, mutta tulee heti kun huudan. Nyt vain pitäis kyllä mennä itsekin piiloille, jotta siitä ei tule tapa, että  koira ei opi juoksemaan pois piilolta.

Hyviä vinkkejä tuli myös blogi kommenteissa noista L -pistoista joita me jo aloitettiinkin viime syksynä. Olin vain unohtanut sellaiset treenit ohjelmistosta kokonaan. Ne siis mukaan ja apujakaan ei ainakaan nyt näyttäisi tarvitsevan.