Käytiin tänään ottamassa Teukalle ekat rokotukset ja hyvin meni koko reissu. Teukka ei huomannut pistosta ollenkaan ja tykkäsi lääkärisedästäkin kovasti vaikka se väänteli ja käänteli miten sattuu. Punnitsin teukan samalla ja painoa oli tullut 9,4 kg... vai olikohan se 10, 4...hitsi. Pitänee punnita vielä uudestaan.

Illalla oli vielä Hannan koulutus ja siellä näytettiin meidän leikkimistä, mistä tuli sen verran sanomista, että pitää leikkiä koiran tasolla, ettei tule niska kipeäksi. Olen tottunut sennin kans leikkimään niin korkealla, että en ajatellut tuollaista ollenkaan. Lisäksi ohjeina tuli kokeilla lelun laittamista narun päähän, jotta saataisiin tarttumiseen enemmän varmuutta. Tällä kertaa kyllä teukka leikki mun kanssa ihan innoissaan, mutta se olis mielellään roikkunut hihassa. Hannan kanssa se ei sitten leikkinyt ollenkaan.

Sivulle tuloon otetaan seuraavaksi käsky mukaan ja opetetaan koiraa enemmän omatoimisesti hakemaan paikkaa eli ei niin vahvaa käsiapua. Samoin myös tuossa kehon hallinnassa eli pyörimisessä.

Luoksetulot on tosi loistavia ja teukka juoksee ihan täysiä ja kun menen kyykkyyn niin se osaa himmata, mutta silti tulee ihan kiinni. Tästä saimme paljon kehuja.

Muutenkin Hanna kovasti kehui, että miten mukavan oloinen ja reipas ja hyvin koulutettavissa oleva pentu. Ja onhan se Nauru, ainaskin vielä.

Näitä samoja harjoitteita siis jatketaan ja otetaan lisäksi maahan meno. Sitä en ole vielä aloittanut ollenkaan.

Käskyihin kannattaisi kuulemma keksiä jotain muuta kuin ne peruskäskyt mitkä kaikilla on... täytyypä miettiä mikä sopisi omaan suuhun parhaiten.

Teukalla on nyt toinen korva noussut pystyyn ja se kolmasosa lerpattaa taaksepäin. Sain neuvoksi liimata sen reunastaan kiinni. Nyt liiman puutteessa taitoin sen laastarilla, mutta sen pysyvyys ei ole kyllä varmaan niin hyvä. Teukka ei kyllä välitä laastarista mitään, mutta täytyy varmaan käydä ostamassa sitä liimaa varmuuden vuoksi.