Päiväseltään Annan kanssa pitkästä aikaa Keljonkankaan kentällä, joka on kyllä aikas hyvä kenttä treenaamiseen.

Aloitin seuruuttamisen ja Anna tuli kentän laidalle vähän sen jälkeen. Teukka oli tosi motivoitunut ja innoissaan eikä häipännyt omine lupineen moikkaamaan tulijoita vaan teki mallikasta seuraamista kunnes vapautin sen.

Seuramisessa pitää taas kiinnittää huomio omaan ryhtiin joka on jälleen lähtenyt valumaan ja kääntymään koiraan päin. Samoin käännöksiin joissa mä hidastan liikaa ja koira luulee, että meinaan pysähtyä mistä syystä käännöksissä se jättää ja istuu ja jättää. Heti kun sain rytmistä kiinni (sen yhden kerran :)), niin käännös meni juuri niin kuin pitikin.

Seuraamisesta maahan menoja, jotka oli tosi napakoita. Nyt lisätään mun askeleita maahan menon jälkeen eli en heti pysähdykään kun koira vetää maihin vaan otan pari askelta eteenpäin ja heitän nakin sitten teukalle maahan. Näitä tehtiin pari ja ne onnistui heti kerrasta.

Luokse tuloja ja Anna piti taas kiinni. Tehtiin näitä kaksi kertaa ja askeleita otin lähes 30. Teukka tuli valtavalla vauhdilla ja täsmälleen oikealle paikalle. Nyt muistin myös odottaa, että koira rauhoittuu paikalleen. Aivan nappisuorituksia ja näitä ei enempää sitten viitsitty ottaa.

Lopuksi eteen meno, mitä ei olla aikaisemmin teukalle otettu. Laitoin alustalle muutaman makkaran yhdessä Teukan kanssa. Sitten käveltiin 10 m päähän ja lähetin sanoen eteen käskyn. Näitäkin vain yksi.

Iloisen treenin päätteeksi heiteltiin vielä narupalloa ja virtaa riitti. Teukka oli jotenkin tosi pirteällä tuulella. Ohjaajakin oli huomattavasti paremmin valmistautunut kuin viime kerralla :). Voihan myös olla että lääkkeiden alkuvaikutukset ovat nyt tasaantuneet, koska niitä on nyt syöty noin 3 viikkoa ja pari ekaa viikkoa koira oli jotenkin väsyneempi... ehkä. Muita huomattavia sivuoireita en ole huomannut kuin veden juonnin lisääntyminen. Tai lähinnä kun se päättää juoda, niin juo sitten kerralla kovasti ei siis latki vettä jatkuvasti.