Käytiin tänään tutustumassa Kouhun keskustaan Teukan kanssa. Käppäiltiin huoltoaseman pihalla ja ihailtiin ohiajavia autoja. (tai siis niitä kolmea autoa, jotka siellä kävi Hymy)

Sitten tepasteltiin paloaseman pihassa ja istahdettiin puiston penkillä. Teukka haastoi leikkimäänkin siellä aikansa kuluksi. Tosi hyvin taas mentiin remmissä eikä sen suurempia pelätty. Mitä nyt yksi koira räkytti vimmatusti pihallansa ja sitä piti vähän pörhistellä.

Illemmalla mentiin vielä meidän lähimetsään ja siellä teukka sitten tunki vähän matkan päästä syliin. Ajattelin, että sitä alkoi varmaan väsyttää, mutta sitten kun tultiin kotiin niin se alkoikin riehumaan sennin kanssa...

Sain vielä tyhmän idean viedä teukka katsomaan meidän maakellaria ja kun siinä on kovin jyrkät portaat niin otin koiran syliin. Teukkaa tämä paikka sitten hirvittikin ja vaikka se oli mun sylissä niin uikutus oli kova. Olin vähän hölmö kun vein sen sinne vähän kuin "väkisin". Toivottavasti ei jäänyt kammoa.

Olis voinut kuvitella, että päivän päätteeksi väsyttää, mutta ei. Se riehui pariin otteeseen niinkin kovaa, että sai Elsan selkään aikamoisen naarmun ja mä jouduin toisen kerran ottamaan sen syliin tiukasti ja rauhoittelemaan kun leikkiessä se meni ihan ylikierroksille. Nopeasti se kyllä rauhoittuu siihen. No eipä nyt ainakaan tarvitse miettiä, että rasittaako pentua liikaa.