Ollaan otettu nyt jokaisen ruuan annon yhteydessä lähellä olemisharjoituksia sekä silmiin katsomista. Ihan huikeaa miten nopeasti Teukka tajusi tuon silmiin katsomishomman. Vähän aikaa se yritti kaivaa nyrkkiä, mutta parin yrityksen jälkeen se hokasi, että mistä on kyse ja nyt se tarjoaa silmiin katsomista joka välissä. On se vaan niin älykäs pikkukaveri Hymy. Lähellä olokaan ei tuota vaikeuksia. Sylissäkin on ihana olla.

Remmissä kävelyä ollaan harjoiteltu omassa pihassa ja eilen myös kotitiellä. Tänään käytiin myös moikkaamassa työkavereita kaupungissa ja laitoin sen remmiin parkkipaikalla. Tosi nätisti Teukka kulkee kun vähän houkuttelee mukaan.

Iltaisin viimeisen ruuan annon jälkeen Teukalla alkaa "happy hour" ja silloin leikkiminen on huippua. Välillä täällä juoksee kaikki elukat sekä Elsa peräkanaa ja meno on kuin sirkuksessa Yllättynyt. Yritän kuitenkin mahdollisimman paljon leikittää Teukkaa vain mun kanssa, jotta noista muista kavereista ei tulisi kivempia.

Leikkikaluista mukavimpia on narupallo sekä karva-apina. Niitä ollaan retuutettu ja tapporasvisteltu. Myös mun hiha on ylikiva... täytyy varmaan rueta harrastamaan suojelua Silmänisku