Ja tasan kolme viikkoa edellisestä itse näkemästäni kohtauksesta. Tällä kertaa huomasin enteitä tulevasta jo päiväseltään kun koira oli tosi levoton. Se inisi kodinhoitohuoneessa heti aamusta ja juoksi pihalla räkyttäen ihan koko ajan.  Siksi otin sen sisälle rauhoittumaan ja sekös laukaisi sitten kohtauksen.

Kesto oli noin 5 min, kuolaa paljon ja vähän kakkaakin alle. Ehdin antaa diapamin heti melkein kouristusten alussa. Lääke auttoi sen verran, että viimeinen kouristusminuutti ei ollut niin rajua, mutta kuitenkin selkeästi kouristelua. Myös toipuminen saattoi olla hivenen helpompaa...

Ja illalla uusi kohtaus kesto arviolta noin 3 min liekö diapamin ansiosta. Annoin koirille iltaruuat ja päästin sen jälkeen teukan pihalle. Kuulin hetken päästä kolinaa kun se kouristeli pihalaatoilla ja heittelehti kukkapenkkiin. Se pääsi kerran jaloilleen, pyörähti muutaman kerran itsensä ympäri ja sitten takaisin maahan kouristelemaan. Kakat teki myös alleen. Nyt en ehtinyt antamaan pameja kun ryntäsin vain ulos pitelemään koirasta ettei se loukkaa itseään.

Toivotaan niin pirusti että nämä jää tällä kertaa tähän. Vihaan herätä siihen ääneen yöllä...

Ja taas soitetaan maanantaina lekurille.. :(