Teukalla on ollut noin viikon verran toinen korva möhnäinen ja alareunasta verestävä. Luulin, että sitä olisi puraissut  jokin paarma tms. mutta eilen se raaputti korviaan niin voimallisesti ja molemmat korvat oli täynnä ruskeaa mönjää, että lähdettiin näyttämään lekurille.

Näytteestä selvisi, että siellä on hiivaa ja korva on tulehtunut. Lääkäri putsasi korvia ja saimme myös kotiin lääkettä ja putsausainetta.

Teukka on ollut koko päivän lekurilla käynnin jälkeen tosi vaisu ja selvästi putsaaminen sattui, koska se varoo nyt korviaan jonkin verran. Myös ärtyisä se on ollut kun murahti ja näykkäsi taas Elsaa (päästä), kun tämä yritti silittää koiraa ihan nätisti.

Käytiin sitten vain lenkillä eikä tehty mitään ihmeempää. Toivottavasti korvat nyt paranisi kerralla eikä tästä tulisi mitään kierrettä, mitä lääkäri vähän pelotteli. Kyseli myös muista rapsutteluista ja tassujen kalvamisista. Ehdin jo säikähtää, että taasko se allergiakierre alkaa. Siinä tapauksessa mä opettelen barfaamaan Hymy. Ei oikeesti huono vaihtoehto ja sennilläkin sitä vähän aikoinaan kokeilin, mutta en kyllä niin kokonaisvaltaisesti (pitäis sit ostaa toinen pakastin). Mut voihan tuo johtua myös siitä teukan järveen tippumisesta juhannuksena. Silloinhan se molskahti ihan veden alle ja korviin on varmasti menny reilusti vettä... mistäs noista tietää.

Ai niin ja painoa oli pojalle kertynyt 17 kg ja ikää nyt reilu 5kk siis.