Otin Teukan mukaan  tutustumaan taas uusiin ympäristöihin kun kävin talkoilemassa collieyhdistyksen luonnetestissä. Mukavasti teukka jaksoi autossa kun käytiin välillä käppäilemässä lähipellolla eikä paukutkaan aiheuttanut vielä kummempia reaktioita. Tuolla pääsin taas harjoittelemaan tuota luokse tuloa.

Illalla sitten kotipihassa pikkutreenaukset. Ekaksi leikittiin teddypatukalla, joka oli ihan ylikivaa. Leikkimiseen on tullut voimaa eikä koira päästä patukasta helpolla irti.

SItten hyppyä kolme kertaa. Keskimmäisellä hypyllä koira löi jalkansa esteeseen, mutta ei onneksi ollut moksiskaan.

Pari seuraamispätkää jossa ekalla lyhyt käden nosto ja toisella täyskäännös. Ei ongelmia. Pidettiin tuumaustauko jonka jälkeen otettiin edessä oloa. Pakituksessa pysyy mukana, mutta vähän epäilyttää noinko saan ikinä koiran pysymään sen pidempään paikalla. Jotain mä en nyt osaa...

Loppuun vielä istumisen kestoa enkä mä muistanut eilistä oppia että kannattais edetä hitaammin vaan yritin ottaa askeleita taakse eikä siitä meinannut tälläkään kerralla tulla mitään. Nyt mä seuraavan kerran muistan... toivottavasti. Voi että kun olis kokeneempi ja taitavampi, nyt on taas niin surkee olo kun ei osaa mitään ja härvää vaan. Varmasti vielä joudutaan korjaamaan monia virheitä mitä ehdin tekemään.... No nyt menee jo niin synkistelyn puolelle että kannattaa varmaan pitää välipäivä treenaamisesta ja vetäistä vähän henkeä. Josko ne opit sitten valuis omaankin päähän paremmin.