Käytiin iltasella pitkällä lenkillä jossa otin vähän väliä nyt noita luoksetuloja palkiten nakilla ja ylitsevuotavasti kehuen. Pysähdyttiin sitten Vesalan parkkikselle treenailemaan. Ekaksi otin maahan menoa, mikä meni tosi hyvin. Pari kertaa teukka yritti antaa muitakin temppuja vaihtoehdoksi kuten haukkumista ja pään kääntämistä sivulle mitä harjoiteltiin silloin joskus pari kuukautta sitten kun testasin naksutinta. Tuo varmaan muistui mieleen siitä kun silloinkin olin aina kyykyssä.

SItten tuota edessä oloa ja eka suoritus oli ihan nappi, toinen kerta taas poikitettiin, mutta viimeinen onnistui tosi hyvin.

Sivulle tuloa ja tässä mun pitäis muistaa pakittaa taaksepäin kun vapautan koiran, sillä se ennakoi aika vahvasti tuota vapautusta jonka olen hölmönä heittänyt lopuksi eteen.

Otettiin vielä istumisen kestoa missä yritin liikuttaa toista jalkaa taakse, mutta tässä on nyt hirveästi härvellystä eikä koira meinaa pysyä paikallaan yhtään. Pitäis edetä hitaammin ja kerätä kestoa ihan paikalla ollen.

Kotiin päin mennessä ei ollut enää nakkeja joten palkitsin luoksetulosta heitellen rottia ja tämähän olikin sitten ekstrakiva yllätys. Näitä pitäiskin käyttää enemmän, että koiralla on kivaa mun kanssa aikaa viettäen.