Kotipihassa jälleen päivälenkin päälle. Tein ensin Sennin kanssa ja teukka joutui odottamaan vuoroaan tarhassa. No tästäpä poitsu oli tosi huolissaan. Pelkäsi varmaan, että sen makkarat loppuu. Se huusi ja ulisi ja paukutti verkkoa.

No sitten kun se pääsi tekemisen makuun, niin johan oli täpäkkää. Vaikka aina se on kyllä yhtä innoissaan. Seuraamista neljä pätkää ja poikittamisesta ei ollut tietoakaan. Sivulle tulon kaarta pienensin taas ja sekin tullaan hienosti, vaikka taas pienensin pari kertaa liikaa jolloin loppuasento meni hetkelllisesti vinoon.

Kontaktiharjoitteena muutaman kerran istu ja namin heittoa puolin toisin. Tässäkin se olettaa namin tulevan vasemmalta, joten vahvistin oikeaa kovasti.

Edessä istumista ja nyt mulla oli pitkittäin leikattuja nakkeja ja tämä toimi. Koiran pää ei heilunut eikä se kurotellutkaan.

Lopuksi vielä istumisen kestoa jossa mä taas sekoilin huolella. Otin askeleita taaksepäin, mutta nyt koira lähti jo useammin paikaltaan. Mun oma vika kun palkkailin milloin sattui.

Muuten loistava treeni ja Teukalle olis jäänyt vieläkin intoa tehdä, mikä on tosi hyvä juttu. En ainakaan treenaa niin paljon kerrallaan, että koira kyllästyy.

Illalla lenkillä ollessa se haastoi mua taas kovasti leikkimään ja heittelin sille keppiä urakalla. Vauhtia ja intoa on tullut kyllä valtavasti.