Otettiin sisällä ennen ruuan antoa edessä istumista. Tässä on nyt edelleen se ongelma, että en saa annettua nakkia niin nopeasti, etteikö koira ehtisi vetää päätään taakse. Ei se pakita pois paikaltaan, mutta nakin annon välissä on kuitenkin niin pitkä väli että se on oppinut ottamaan leuan irti mun rinnasta. Sitten jos mulla on pitkittäin leikattu nakki niin en osaa annostella sitä sopivasti vaan teukka nousee sitten ylöspäin saadakseen sitä. No ei kai siinä auta kuin reenata sitä sorminäppäryyttä.

Otettiin myös istumisen kestoa ja nyt pakittelin askeleen ja hyvin pysyi. Teukka vaan tuijottaa odottavasti mun vasenta kättä vaikkakin pitää myös katsekontaktia hyvin. Tein sitten niin, että annoin välistä oikealta ja välistä vasemmalta. Hyvin tämä jo alkaa sujua.

Kävin tänään myös ostamassa molemmille haukuille uudet hienot Hurtta -pannat ja voi miten ne on nyt niin sporttisen näköisiä Hymy.

Harjasin myös pitkästä aikaa Teukan kun musta taas tuntui, että se hilseilee ja tiputtaa karvaa ja on rasvainen. No Furminointi auttoi ja nyt koira kiiltää eikä tunnukaan yhtään rasvaiselta. Saattaapi olla, että ruuan vaihtokin vaikuttaa. On se vaan niin kaunis.

Illalla leikittiin vielä pihalla vähän retuutusleikkejä kun Teukka taas roikkui mun hihassa koko ajan. Kyllä sillä intoa riittää.