Saatiin viime kerralla agilitytreeneissä kotiläksyksi harjoitella esteen kiertämistä. Otin sunnuntaina sitä nopsasti sisällä olohuoneessa ja pianhan tuo sen oppi.

Ei päästy eilen agitreeneihin kun mulla oli itselläni niin kipeä olo, etten kertakaikkiaan jaksanut lähteä. Tänään  sit treenailin omassa pihassa pitkästä aikaa tottistakin. Vähän (eikä niin vähänkään) on ollut motivaation puutetta tottisteluihin ja yleensäkään mihinkään treenaamiseen, mutta siihen ei auta kuin treenaus. Sillä se motivaatio taas löytyy :).

Otin seuraamispätkää palkaten patukalla. Virtaa oli niin paljon, että koira edisti sekä väljeni alussa, mutta otin itse rauhallisesti ja hidastin tahtia, niin alkoihan se pelittää. Uuttahan tämä on myös vielä teukalle, että palkataan lelulla, joten  hallintakin oli välillä hukassa :). Muutamia täyskäännöksiä ja suoria mentiin.

Sitten sitä kiertoa. Ensin lumiukkoa ympäri, sitten puuta ja lopuksi laitoin kaksi tuolia joita kierrettiin kahdeksikkona. Kyllä se sieltä pikkuhiljaa menee kaaliin kun malttaa itse olla hyvin hyvin selkeä.

Lopuksi muutama maahan meno ja istumaan meno heitellen nameja sivuille.