Tauon jälkeen jälleen hakutouhuissa Vesangassa. Tuuli heikosti alueen oikealta puolelta. Vähän mietitytti eilisten kohtausten jälkeen, että onkohan se hyvä idea viedä koiraa treeneihin, mutta toisaalta teukka on nuori ja hyväkuntoinen, joten en usko sen rasittuneen liikaa ehkä mielummin päin vastoin eli koira rentoutuu kun saa tehdä mielekkäitä juttuja.

Tehtiin kolme pistoa ja muistin virkistämiseksi otettiin ekalle ja vikalle pistolle heihuudot. Lisäksi viimeiselle pistolle ensin namipalkan jälkeen ilmaisuharjoitus jossa palkkana patukka.

Teukka kampesi alueelle tullessamme vahvasti oikealle, koska haistoi ekaksi maalimiehen sieltä. Oli kuitenkin hyvä, että otin tuon hei huudon ekaan, niin sain sen lähtemään heti haluamaani suuntaan. Intoa oli niin paljon, että jonkin verran koira pyöri alueella pelkästä juoksemisen ilosta, mutta löysi kuitenkin. Toinen meni myös ok , vaikka täälläkin pyörittiin jonkin verran. Viimeisellä etsi pitkään vaikka apukin oli mukana. Jostain syystä kaikki koirat heittivät viimeisellä pistolla samanlaisen kaarilenkin. Joku siellä metsässä haisi muukin kuin me :).

Ilmaisu onnistui myös loistavasti ja Paula maalimies ehdotti, että kääntää nuo palkkaamiset aluksi toisin päin, eli patukka esillä ja haukusta leikkkiä ja sitten namia jälkkäriksi.

Olipa jälleen kivat treeni taas muistin miksi tätä hakua on niin kiva harrastaa.