Aamutuimaan Mian kanssa pitkästä aikaa Viihdekeskuksen parkkiksella. Teukka joutui odottelemaan vuoroaan kytkettynä kentän laidalla kun treenasin Valton kanssa ensin. Ehkä tämän johdosta tottistelu oli vieläkin täpäkämpää kuin aikaisemmin. Otin ekaa kertaa teukan kanssa tervehtimistä eli ns. ilmoittautumista. Tämähän on taito, jota tarvitaan ihan arkielämässäkin joten miten en ole tajunnut sitä aikaisemmin treenailla. No se meni kuitenkin todella hyvin. Alkuun teukalla oli niin hirveästi vielä virtaa joten se vähän haukahteli, mutta muutaman seuraamispätkän jälkeen se oli oikein hienosti. Tein sitten samalla seuraamista Miian ympäri eikä tässäkään mitään ongelmia. Seuraaminen oli todella hyvää. Käännöksiä tein molempiin suuntiin.

Seuraamisesta maahan menoja. Etenin 6-7 askelta. Kerran lähti pois paikoiltaan kun Mia lähti autollaan vierestä, mutta muuten pysyi.

Leikittiin patukalla ja otin pienesti tässäkin seuraamista, mutta tässä oli jo mukana niin paljon virtaa, että seuraaminen oli tosi edistävää. Parani tässäkin kuitenkin kun hidastin omaa tahtiani ja rauhoitin myös itseäni. Tuossa nousee omakin "vietti" ja välillä huomasin huutavani käskyjä koiralle, vaikkei siihen edes ollut tarvetta...

Olipas hyvät treenit ja tämän jälkeen olin niin täynnä intoa ja niin oli kyllä teukkakin :)