No niin sainpahan vihdoin avattua Teukallekin oman blogin. Tähän sitten kirjoittelen pikkukoiran päiväkirjaa treenaamisesta kohti isoja kenttiä. Kerron täällä myös muitakin Teukan touhotuksia.

Teukka lensi tänne siis Tsekin maalta lauantaina 4.4.09. Nyt ollaan muutama päivä opeteltu yhdessä elämistä ja tutustuttu uusiin kavereihin kuten Senniin, Simoon sekä Elsaan.

Sennin kanssa ollaan tultu tutuiksi ja tänään Teukka yritti etsiä Senniltä nisiä, jotta sais hörpyn maitoa, mutta Sennipä ei tästä oikein innostunut Päättämätön. Pihalle en ole molempia vielä yhtä aikaa laskenut vapaaksi kun Senni on vähän rouhea noissa liikkeissään ja tekee sellaisia äkkihyökkäyksiä pienen päälle.

Simo sitten pilaa meidän hyvin alkaneita kontaktiharjoituksia pihalla kun se vaanii pikkupentua ja saa sen innostumaan takaa-ajoon. Pitänee pitää Simo sisällä silloin kun me ollaan ulkona.

Teukka tykkää Elsasta hirmuisesti ja yrittää hyppiä ja repiä hiuksista. Elsa vähän pelkää kun Teukka välillä komentaa kovasti, mutta tästäkös pentu vaan innostuu. Näiden kahden touhujakin pitää vahtia tarkkaan kun meno välillä yltyy vähän liian rajuksi.